O NAMA

HOME

Sa pasminom Shih tzu sam se prvi put susrela 1998. kada sam za rođendan dobila svoju Fridu. Ona je u našu obitelj stigla nakon mojeg  dugogodišnjeg nagovaranja roditelja da proširimo obitelj.

Moja obitelj dolazi iz grada na četiri rijeke, Karlovca. Iako smo živjeli u stanu, nije nam nedostajalo prirode i zelenila gdje sam slobodno vrijeme provodila u igri sa svojim ljubimcima.

Frida je bila prekrasna zlatno-bijela kujica s kojom sam učinila i naše prve izložbene korake.

2000.g. u moj dom stigla je i druga kujica, Tafy - punim imenom Pia-Bardo Reedkis-Do.

Iz prvog legla Tafy sa USA Ch. Shafer's Crimson Pride kod kuće je ostala ljepotica Soraya.

MOJI PSI
LEGLA
NOVOSTI  
NA PRODAJU  
IZLOŽBE
HANDLING
LINKOVI
Kako sam još uz Fridu zavoljela izložbe, sve ove godine redoviti sam izlagač - i Tafy i Soraya ponosno nose titulu Hr.Ch.

2005. registrirala sam i svoju uzgajivačnicu "Frida Little Pearl" te se veselim izazovu uzgoja tipičnih Shih tzu kako izgledom tako i naravi.

Sljedeća koja je osvojila naša srca je Tayra - kćer moje Tafy i Multi Ch. Vixax Dark Side Of The Moon. Već na prvoj izložbi u razredu beba popela se na najviše postolje :-), a uspjesi su se nastavili. Izložbenu karijeru završila je sa osvojenim titulama, ChJ. MNE, HR i Ch. MNE, SLO i HR.

2010. suprug Marijo i ja preselili smo u kuću u prekrasanom kraju blizu Karlovca gdje moji psići imaju vlastiti travnjak za igru, a vrijeme je i za novu izložbenu nadu ;-)

 

 

 

HOME